Kestävyys syntyy osaamisesta

Teraconin suunnittelijat ovat oman alansa huippuja. Vankka työkokemus ja vastuullinen projektin hoito takaavat aikataulujen pitävyyden.

Toimistoltamme löytyy AA-luokan pätevyydet sekä teräsrakennesuunnitteluun että betonirakennesuunnitteluun. Käytämme suunnittelussa ja mallinnuksessa vain parhaita ohjelmia ja täsmällistä tietoa. Se nopeuttaa myös tarjouslaskentaa. Me Teraconilla työskentelemme asiakkaittemme apuna projektin alkumetreiltä ja saatamme suunnittelun vastuullisesti loppuun saakka. Me välitämme lujasta lopputuloksesta ja kannamme erityistä huolta rakenteiden toimivuudesta, ei vain paperilla, vaan myös käytännössä.

Esimerkkejä tarjoamistamme suunnittelutöistä:
Teräsrakennesuunnittelu
Betonirakennesuunnittelu
Rakennesuunnittelu
Lujuuslaskenta
 

Perinteisen suunnittelutyön lisäksi me teemme myös kolmannen osapuolen tarkastusta, asiantuntemuksella ja ammattitaidolla.

Teracon on toiminut pitkäjänteisesti Teräsrakenneyhdistyksen (TRY) kehitysprojekteissa. Me olemme asiakkaillemme apuna myös erilaisissa tuotekehityshankkeissa. Kehitämme myös omia suunnittelun työkaluja – näin asiakkaamme saa lopulta parhaimman hyödyn.